Velkommen til Fossdal Gaard

Fossdal Gaard er en liten gård i Fjotland i Kvinesdal, som tilbyr tradisjonelt gårdsopphold i håndlaftede hytter. Elva «Litleåna» er stedets naturlige midtpunkt og innbyr til aktiviteter i naturen, sol og bad. Stedet er rolig og oppholdet i vakre naturlige omgivelser gjør godt. Samvær med dyr og aktiviteter som senker pulsen. Et idyllisk fristed.

Vi tilbyr kurs på gården etter ønske, innenfor tema som oppmerksomt nærvær (Mindfulness) og Yoga.

Hyttene ligger nydelig plassert langs åsen, og naturlig som en del av gården hvor Gro og Alexander bor med sine barn. Alexander er opprinnelig tysk og jobber blant annet som gitarlærer og sosialpedagog. Gro har lokal opprinnelse fra Kvinesdal. Den vakre naturen, hyttene og den personlige servicen, gjør Fossdal Gaard til et unikt sted. Familien arrangerer ride- aktiviteter flere ganger i uken på gården, og veileder gjerne til andre aktiviteter i distriktet. Hyttene er meget tradisjonelle, selvlagde håndlaftede og uten for mye moderne tilbehør. Alt for at oppholdet skal oppleves som et godt, og kanskje litt enkelt liv på en gård. Gårdshuset har hage og ligger på tunet, her er det plass til 9 personer. Gården leies også ut til kursvirksomhet og har 23 enkle senger.

På gården vil du treffe kattene Gråpus og Susi, hunden Uno, kaninen Bolla og moskusanda Constanse, islandshesten Faxa og Valdimar og welschponnien Spirit. Vi tilbyr ridning for våre gjester og barn flere ganger i uken. Er du heldig vil du også se elg og hjort langs hyttedøren.

Like ved gården ligger en idyllisk badeplass med friskt vann fra fjellene lenger inn i landet. Det er sandstrand, svaberg, stupebrett og naturlig fossefall – en gavepakke fra naturen. Små turer langs elva med pause i grillhytta er en verdsatt familieaktivitet på gården. Du er velkommen til å fiske og ro i kano på ett idyllisk og stille vann 5 bilminutter fra gården.

Gården har også et lite snekkerverksted. Her håndlager Alexander møbler etter ønske, og dette kan man ta del i under oppholdet om man ønsker. Ellers har vi egne robåter for fiske, jaktterreng i uberørt natur og selvfølgelig egen, vedfyrt badstue ved elva.

Vi ønsker velkommen til et opphold på Fossdal Gaard.

Hilsen Gro & Alex

sommer12 061
begge
Velkommen til Fossdal Gaard
Gro & Alex
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Fossdal Gaard

Fossdal
4480 Kvinesdal
Norway

Tel: +47 45 22 66 26

post@fossdalgaard.no

Booking

Tripadvisor

Facebook

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username